EL FESTIVAL

BIG SOUND FESTIVAL, a més de ser actualment l'únic Festival Internacional de música de grans dimensions a la ciutat de València, es converteix, en la seua edició de 2021, en el Major Festival de Música Urbana d'Espanya.
Amb la fusió dels nous i actuals sons musicals i els millors artistes nacionals i Internacionals, unit a altres disciplines com la cultura, l'art i la gastronomia, gaudirem tres dies plens de música, cultura i activitats per a totes les edats dins d'un espai únic com és la Ciutat de les Arts i les Ciències a la ciutat de València.
Tot això sumat al respecte, llibertat i igualtat social entre tots els assistents i amb un esperit de sostenibilitat i reciclatge.

ALLOTJAMENT

Des de l'organització del BIG SOUND FESTIVAL us recomanem diverses opcions d'allotjaments a la ciutat de València pròxims al recinte a triar entre 3* i 4*.
Els hotels recomanats són:
3*: Alunion Aqua · Hotel Villacarlos · NH Las Ciencias · NH Ciudad de València
4*: NH Las Artes · Barcelo València · Eurostars Acteon · Silken Puerta de València · Ilunion Aqua 4

COM ARRIBAR

Desde la organización apoyamos el uso del transporte público para llegar al recinto del festival.
També pots comprar l'entrada del Servei d'Autobús habilitat per a arribar a BIG SOUND FESTIVAL, des de diferents poblacions d'Espanya i la Comunitat Valenciana.
METRO. L'estació de metro més pròxima és Albereda, on arriben les línies 3, 5, 7 i 9. Des de la qual hi ha 20 minutos caminant fins al recinte de concerts. Més informació en www.metrovalencia.es
AUTOBUSES URBANOS. Línies de l'EMT: 1, 13, 14, 15, 19, 35, 95 i 40. Més informació en www.emtvalencia.es
BICICLETA. Per a arribar al recinte pots utilitzar el servei de bicicletes de lloguer Valenbisi amb 276 estacions repartides per tota la ciutat. Diverses d'elles estan molt pròximes a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Més informació en www.valenbisi.es
TAXIS I COTXES VTC. A l'eixida del recinte podràs trobar una parada de taxis. València també compta amb el servei de cotxe VTC amb conductor. Si necessites vindre amb cotxe privat, pots aparcar en qualsevol pàrquing pròxim o als voltants del recinte. Més informació en https://g.page/CACIENCIES

MENORS

Tots els menors de 18 anys han d'emplenar el formulari, imprimir el document i presentar l'autorització signada pel pare/mare/tutor entregant dues còpies, a més del document signat s'han d'adjuntar engrapades les fotocòpies dels documents d'identitat dels menors juntament amb la dels signants.
En cas de no anar acompanyat del pare/mare/tutor, aquests poden delegar aquesta responsabilitat a una altra persona major d'edat emplenant i signant totes dues parts aquest document d'autorització, entregant dues còpies i les fotocòpies dels documents d'identitat dels menors i dels dos adults signants.
Cap menor d'edat accedirà al recinte sense l'estricte compliment i autoritzacions pertinents.
Els menors de 6 anys podran accedir al festival de manera gratuïta (1 menor cada adult).
Esta web utiliza cookies con fines estadísticos. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Aceptar | Más info

ORGANITZA

EMISSORA OFICIAL

CERVESA OFICIAL

PATROCINADORS OFICIALS